Home » Blog

Blog

Verbinden en ontwikkelen

Verbinden kan de relatie met de ander aangeven maar kan ook betekenen opnieuw verbinden met jezelf en je lichaam . beter verbinden met je lichaam zorgt er ook voor dat je beter je eigen grenzen voelt en kan voelen wat hoort bij mij of wat is van de ander. Zit je goed in je eigen kracht/lichaam/zijn dan zijn alle andere een prettige aanvulling in jouw bestaan maar je hebt ze niet nodig. Je bent zelf heel.

Is jouw ziekte een gevolg van niet verwerkte emoties (vastgezette emoties zoals de Chinezen dat zeggen), heb je genetische pech of is er sprake van een trauma? Je kunt het alle maal zelf weer genezen. Iets wat echt, onherstelbaar kapot is is niet meer te herstellen maar het is de manier waarop jij er mee omgaat of het voor jou te dragen is. Wat zijn jou grenzen, wat is jouw kunnen? Je hebt een ziekte maar je bent niet je ziekte Dat zijn dingen die ik in de praktijk samen met jou uit probeer te zoeken. Ik heb heel veel studies gedaan en mix alles dus volg geen 1 vaste stroming; dat vind ik een beperking.. de basis is altijd natuurgeneeskunde of acupunctuur.  Elk advies en gesprek  is op maat gemaakt en per persoon verschillend.

Ik gebruik al mijn zintuigen om jou van dienst te zijn daarnaast heb ik veel kennis en een goed ontwikkelde intuïtie. Dit gebruikt ik in de praktijk. Ontwikkelen is verder komen; je letterlijk ontwikkelen of losmaken van verwachtingen van jezelf of een ander , oude patronen, negatieve gedachten ontrafelen.

Kerndoel: jouw proces van vooruitgang ondersteunen door mijn gevoel, de natuurgeneeskunde en benoemen en oplossen van emoties door ze los te laten. Jij mag er in je totaal zijn met al je facetten. Wat ik bied is veel geduld, creativiteit en kennis

Jouw inzet bestaat dan uit totale openheid en 100% vrije wil om het proces aan te gaan.