Home » Bewustzijn en persoonlijke groei

Bewustzijn en persoonlijke groei

praktijk-sensitive-bewust-zijn-en-persoonlijke-groei

In mijn visie is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen van de bij jou ontstane ziekte. Welke gebeurtenis of gedachte heeft ervoor gezorgd dat je niet meer bent zoals je hoort te zijn ? Wat is er mis in de communicatie tussen jouw lichaam en geest ? Wat heb jij nodig om uit deze situatie te komen?

Menselijk gezien kan een ziekte kan heel pijnlijk zijn en belemmerend werken. Logischer wijs wil je van de pijn, de vermoeidheid, je ballast ect af. Echter vanuit het perspectief van jouw ziel of bron, kan een ziekte een omkeer moment zijn, één die jij nodig hebt om op de voor jou goede weg te komen.

Er is nooit sprake van schuld, er zijn geen ‘Ja maren’, je hoeft jezelf geen verwijten te maken over wat je wel hebt gedaan of niet hebt gedaan. Als je je van bepaalde dingen niet bewust bent, dan kun je ze leren en daarna toepassen. Verandering van bewustzijn kost tijd en energie, het gaat niet vanzelf maar kennis en oefening helpen je.

Ik heb de rust om naar je te luisteren en de kennis je een stukje te vergezellen op de zoektocht naar jouw waarheid. In de praktijk geef ik op een logische manier uitleg over het ontstaan van ziekte en wat je eraan kunt doen om je situatie te verbeteren. Hoe meer jij weet, hoe hoger je bewustzijn en hoe meer jezelf aan jouw situatie kunt doen.

Tekens in droge klei,verdwijnen als de klei zacht wordt.
 Littekens op onszelf, verdwijnen als ons innerlijk zacht wordt
.

Deng Ming-Dao