Home » Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde

Praktijk-Sensitive-Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde is een geneeswijze die ervan uitgaat dat je als mens evenwicht probeert te vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door verstoring van het evenwicht raak je je balans kwijt en kunnen er lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan.

Natuurgeneeskundige behandelingen zijn nooit standaard maar aangepast aan jou; kijkend en voelend naar wat jij nodig hebt. In mijn praktijk maken fytotherapie, bloesem remedies, voeding, spring forest qigong healing en bioresonantie deel uit van de natuurgeneeskundige behandeling.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten waarmee je komt. Meestal werk ik in blokken van maximaal 4 behandelingen per klacht. Uit de praktijk is gebleken dat dit voldoende is om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren en je niet afhankelijk van mij als behandelaar te maken.

Samenwerking
Mijn adviezen vervangen nooit het advies van een (huis)arts of ander behandelend therapeut maar zijn er een aanvulling op.
Ik werk graag samen (op doorverwijzing) met bijvoorbeeld huisartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten en andere (alternatieve) therapeuten.

Ik genees niet, ik herstel de harmonie

Joska Soos