Home » Tarieven

Tarieven

praktijk-sensitive-tarieven

Tarieven:

1e consult van 2 uur €120,-
Vervolg consulten 1.5 uur €90,-
Consult van 1/2 uur €50,-
Opruimconsult per uur
Intake van 1/2 uur is gratis
€45,-

Betaling van het consult kan via mobiele telefoon, contant of door overmaking vooraf op mijn rekeningnummer. In de praktijk is geen pinapparaat aanwezig.

Een natuurgeneeskundige/ fytotherapeutische behandeling kan de reguliere geneeswijzen aanvullen, maar nooit vervangen. De cliënt heeft zelf de verantwoordelijkheid om bij klachten altijd eerst zijn behandelend arts te bellen of te consulteren.

Op de factuur krijgt u:
Prestatiecode 24001 behandeling Fytotherapie
Prestatiecode 24005 behandeling Algemene Natuurgeneeskunde

Voor meer informatie over de prestatie codes:
https://kwaliteitstherapeuten.nl/
https://catcomplementair.nl/soorten-therapie/
https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

Afmelding van een consult kan tot 48 uur van te voren. Anders ben ik helaas genoodzaakt het gehele consult in rekening te brengen.

De therapeut is op de hoogte van de gestelde COVID maatregelen. De praktijkruimte is aangepast naar deze maatregelen. Heeft u klachten blijf thuis en maak een nieuwe afspraak.

TCZ
Ik val als Kwaliteitstherapeut expliciet onder het tuchtrecht aangeleverd bij de RBCZ. TCZ is het Tuchtcollege Complementaire Zorg.

geschillen alternatieve therapeuten

Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl

Sinds 2003 ben ik gediplomeerd en beëdigd als Natuurgeneeskundig therapeut. Ik heb de 6-jarige HBO opleiding voor Natuurgeneeskundige aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum gevolgd.

De 1e 15 jaar van de praktijk ben ik aangesloten geweest bij de beroepsvereniging NWP. Vanaf januari 2020 heb ik mij aangesloten bij de beroepsvereniging de CAT. Meer informatie over deze beroepsvereniging kun je krijgen
op: www.catcomplementair.nl of https://kwaliteitstherapeuten.nl/. Tevens ben ik aangesloten bij de RBCZ.

In 2015-2016 heb ik de verplichte medische basis kennis (MBK 45 EC) gedaan. Deze opleiding voldoet aan de Plato eindtermen. Afhankelijk van je verzekering blijven mijn consulten hierdoor (gedeeltelijk) vergoed. Kijk voor meer informatie in de polisvoorwaarden van je verzekering. Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.

Wat jouw verzekering per dag/totaal vergoedt en voor welke behandeling je een vergoeding krijgt, is te zien via de link:

https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/