Home » Tarieven

Tarieven

praktijk-sensitive-tarieven

Tarieven:

1e consult van 2 uur €120,-
Vervolg consulten 1.5 uur €90,-
Consult van 1/2 uur €50,-
Opruimconsult per uur
Intake van 1/2 uur is gratis
€45,-

Betaling van het consult kan via mobiele telefoon, contant of door overmaking vooraf op mijn rekeningnummer. In de praktijk is geen pinapparaat aanwezig. 

Afmelding van een consult kan tot 48 uur van te voren. Anders ben ik helaas genoodzaakt het gehele consult in rekening te brengen.

De therapeut is op de hoogte van de gestelde COVID maatregelen. De praktijkruimte is aangepast naar deze maatregelen. Heeft u klachten blijf thuis en maak een nieuwe afspraak.

geschillen alternatieve therapeuten

Sinds 2003 ben ik gediplomeerd en beëdigd als Natuurgeneeskundig therapeut. Ik heb de 6-jarige HBO opleiding voor Natuurgeneeskundige aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum gevolgd.

De 1e 15 jaar van de praktijk ben ik aangesloten geweest bij de beroepsvereniging NWP. Vanaf januari 2020 heb ik mij aangesloten bij de beroepsvereniging de CAT met nummer CM2709-01-01-20. Daarbij ben ik tevens aangesloten bij de RBCZ met nummer 709201R. Meer informatie over deze beroepsvereniging kun je krijgen op: www.catcomplementair.nl

In 2015-2016 heb ik de verplichte medische basis kennis (MBK 45 EC) gedaan. Deze opleiding voldoet aan de Plato eindtermen. Afhankelijk van je verzekering blijven mijn consulten hierdoor (gedeeltelijk) vergoed. Kijk voor meer informatie in de polisvoorwaarden van je verzekering.

    • AGB code persoonlijk : 90-030716
    • AGB code van de praktijk: 90-09638
    • KVK nummer: 32 15 17 47
    • BTW-id nummer:NL001177729B90 (op de factuur staat geen BTW vermeld omdat ik gebruik maak van de kleine ondernemersregeling)

Beroepscodes waarmee gewerkt wordt in praktijk Sensitive

Fytotherapie 24001

Kruidengeneeskunde, ook wel fytotherapie, (‘behandeling met planten’) genoemd, is het behandelen van gezondheidsklachten en ziekten met plantaardige middelen. In de kruidengeneeskunde gebruikte plantaardige middelen noemt men kruidengeneesmiddelen of fytotherapeutica.

Overige natuurgeneeskunde 24005

De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code.

Meer informatie over de beroepscodes is te zien via de link:

https://catcomplementair.nl/soorten-therapie/

Wat jouw verzekering per dag/totaal vergoedt en voor welke behandeling je een vergoeding krijgt, is te zien via de link:

https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/