Home » Over mij

Over mij

Praktijk-Sensitive-Over-Mij
Mijn naam is Kitty Wegener (1970) Ik ben samenwonend en moeder van een dochter (2004) en een zoon (2007). Ons huishouden is compleet met de komst van een kleine bruine labrador.
Vanaf mijn kinderjaren voel ik een diepe connectie met de natuur. Ik hou van het natuurlijke ritme in de natuur, het overvloeien van het ene seizoen in het andere seizoen, het overgaan van dag naar nacht, eb en vloed. Ik heb het voorrecht iedere dag te beginnen met een lange wandeling met de hond. Het buiten zijn, in welk seizoen of weertype dan ook, stevig wandelend met de voeten goed op de grond, vind ik een feest.
Door het volgen en het bewustzijn van het natuurlijke ritme, vind ik rust en balans in mezelf, gezin, werk, vrienden, hobbies ect.

Mijn opa heeft mij natuuronderwijs gegeven. Hij was goed in het herkennen en nadoen van vogels. Daarnaast kende hij de namen en toepassingen van veel planten. We wandelden vaak samen in het bos en over het strand. Hij gaf mij zijn kennis door, die ik als een spons in mij opnam. Vanuit mijn honger naar kennis over de natuur ben ik natuurgeneeskunde gaan studeren.

Zo is in 2005 praktijk Biona ontstaan. De naam Biona stond voor de specialiteiten waar ik toen mee werkte; Bioresonantie, Natuurgeneeskunde en Acupunctuur. Door intensieve studie en persoonlijke ontwikkeling ben ik verder gegaan onder een nieuwe naam in 2016 met Praktijk Sensitive. Hier heb ik de Bioresonantie en Acupunctuur “losgelaten”. Ik ben verder gegaan als natuurgeneeskundige/fytotherapeut, coach en geef ik qi gong behandelingen. Alle kennis die ik doorgeef is doorvoeld en beleefd vanuit eigen ervaring, aangevuld met medische en praktische kennis vanuit de 6 jarige opleiding en diverse cursussen.

Als je iets goeds ziet geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan.

Nelson Mandela
weightless